Další bodový článek,

vytvořený jen proto, že témata v něm obsažená nedokážu rozepsat na více, než jedno jablko.
.
Mohla bych to pojmenovat jenom Další článek nebo Článek, však je to stejně jedno.
.

.
Ach jo, zpustlo to tu. Poslední článek datuji do března /a popravdě, stojí za ani ne třetinu jablíčka/. Nikdo sem nechodí /z výše vypsaného důvodu/ a proto sem tak moc nepíšu a proto sem nikdo nechodí a…
.
Víte, jak nehorázně tu to zpustlo? Budoucí čtenář tohoto článku si jej splete se záznamy ztraceného kosmonauta… Znáte to klišé, všichni mu odletěli, raketa ztroskotala, došla jablíčka a on tam umře a nikdo mu nepomůže.
.
Nedokážu toho Arlana dopsat. Už píšu jinak a zatahovat jej do takových věcí… Nechci vám téměř neporušenou povídku zmoffatovat/ten rozepsaný kus směřuje k závěřu jako z telenovely, Tionula bude jeho matka nebo mág jeho otec, znáte to, neboť k ostatním obyvatelům jeho domova patří pouze hrnek a trychtýř/ a pokud budu pokračovat ve stylu, jakým jsem to psala doteď, budu parodovat samu sebe.
.
Víte, jak ty moderní knížky kazí děti? /ano./ Zatímco ti, co jako malí chtěli být kosmonautem /po předposledním odstavci asi ne/, čarodějkou, barbarem Conanem nebo Robinem Hoodem, si ze svých hrdinů vzali jejich ideály, čest nebo víru, mladá děvčátka toužící být školačkou, která potká mýtickou postavu, si ze své ikony nevezme nic. Nebo bude slečinkou čekající na svého vlkodláčka až do šedesáti.
.
Co vlastně všichni mají na tom, že se jim jejich partie jednou za měsíc promění ve vraždící kreaturu? Udělali jsme někde chybu? /ano./
.
Máte rádi Hello Kitty? /ne./ Přijde mi strašně podezřelá… Nemá za sebou žádný příběh, začala jako prostý obrázek, vážící tři jablíčka a měřící pět jablíček a až potom se jí začala vymýšlet nějaká minulost. Věřte mi, žádní ilumináti nejsou, zato japonská bezústá kočička se zajisté chystá převzít vládu nad světem.
.
Až se mě jednou zeptaj, kolik vážím, řeknu, že 230 jablíček.
Je to roztomilé.
.
Tyto články jsou docela v pohodě, pokud bych měla vést blog dál, budu pokračovat tímto stylem /+pár povídek/ . Skoro všechny články zde, které měly normální formát, jsou divné.
.
image
.
Pokud mě dlouho neuvidíte, vlezte ke mně na tumblr.
whoctordo.tumblr.com , pokud si změním url, nebojte se mi napsat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>